Spreadbook | Online-Albumproofing – Blog » online album proofing

Masthead header

Familjefotograf Linda Otterstedt – ursnygga bilder i fin förpackning…

Fotograf Linda Otterstedt har jobbat med fotografi världen över. „Ett otrolig bred register, alltid mycket fina bilder och lätt att anpassa sig till olika situationer“ det är känslan jag får när jag bläddrar genom Lindas portfolio. Att går utanför „komfortzonen“ som en egen fotostudio erbjuder bemästrar Linda galant. Missa inte hennes erbjudande om Fusion Film, en blandning av stillbilder, film och fin musik, ett modernt sätt att fånga känslor och viktiga moment.
Upplev själv hur en av Lindas Fusion Filmer påverkar dig som tittare. Kan du föreställer dig känslan om det är du och dina närmaste som är huvudaktör i en liknande film? Det glädjer mig att Linda erbjuder en kombination av modernt och klassiskt när hon levererar bilderna till sina kunder. Kul att du väljer oss som din leverantör, tack för dina fina ord Linda!

„Jag kom till Sverige för 1,5 år sedan från att ha bott utomlands i 12 år och kastades då in i en djungel av en enorm marknad av fotoböcker. Jag fångades upp av en bröllopsgrupp då jag letade efter en grupp med familjefotografer. Hade jag inte ramlat in bröllopsgruppen hade jag kanske aldrig stött på Volker, hans fina fotoböcker och hans „outstanding service“ vilket är väldigt viktigt för mig. En fin fotobok är något som jag varmt rekommenderar till alla mina kunder“.


Genom att trycka på bilden kan ni bläddra i boken…

professionell fotobok - by Linda Otterstedt