Spreadbook | Online-Albumproofing – Blog » online album proofing

Masthead header

Fotograf Emma Bertilsson väljer Markus Schmuck Basic Line som portfolio-bok

När Emma kontaktade mig hösten 2011 angående professionella fotoböcker kollade jag lite runt på hemsidan och blev imponerad. 23årige Emma ha skapad en blogg med många trogna läsare och ha några riktigt fina bilder i sin presentation. Hon valde att beställa en Markus Schmuck Basic i vit läder som demo-bok. När Markus fick veta att Emma ville ha „Vårt Bröllop“ präglad på framsidan fick han snällt köpa ett „å“ från sin leverantör. Markus producerar era böcker i Tyskland och då behövdes inga „å“ hittills 🙂

Tanken med Markus Schmuck Basic Line är att de är en bra och förhållandevis prisvärd bok som många brudpar ha råd med. Jag fick bilderna på Emmas bok länge sen, men först nu hittar jag tid att uppdatera bloggen med en collage. Som vanligt kan ni bläddra i boken, genom att klicka på bilden. Kul att höra att Emma är helnöjd med boken och Spreadbook systemet:

 

„Jag fick idag mitt album från Markus Schmuck och är mer än nöjd! Det överträffade mina förväntningar med hästlängder. Färgerna, sidobladen, omslaget.. Allt känns lyxigt och av hög kvalitet! Dessutom var det väldigt smidigt att beställa vilket är ett stort plus! Jag är helnöjd“!

 

Bröllopsfotograf Emma Bertilsson